8 februari 2016

Welkom

Ben je van Lint? Ga dan naar de tab 'In Lint'. Je vindt er o.a. de verslagen van de OCMW-raad, het Lokaal Overleg Kinderopvang. De thema's staan rechts van de link die je kan open, downloaden, bewerken en delen.

Ben je geïnteresseerd in sociale, ecologische en economische duurzaamheid? Ga dan naar de andere tabs. Je vindt PowerPoints rond thema's zoals economische crisis, ongelijkheid, overbevolking, grondstoffencrisis en ecologische crisis. Ik wil je ook inspireren om mondiaal te denken en lokaal te handelen.

Wil je weten waarom en zelf ontdekken? Ga dan naar de tab 'Inspiratie'. Je vindt er talloze filmpjes die je aanzetten tot mondiaal denken en lokaal handelen. Maandelijks vind je er een recente film.

Heb je zin in actie? Ga dan naar de tab 'Activiteiten'. Voortdurend zijn er kansen om rond thema's zoals ecologie, transitie, lokale veerkracht of sociale verandering aan de slag te gaan en mensen met elkaar in verbinding te brengen. Heb je zin om een lezing bij te wonen of te organiseren? Contacteer me.


Veel leesplezier!

Pieter Lievens

PS Gebruik indien nodig de pijltjestoetsen om naar boven en naar beneden te scrollen (schuifbalk rechts werkt niet altijd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten